Sunday, October 14, 2007

(vb)

cand vb cu cineva ca el tot ce vrei e sa-l asculti cu toata dragostea si sa-ti pui palmele pe masa. mangai tablia mesei si privesti fix intre mainile tale. stii ca el e aproape de tine / il asculti / taci / zambesti inauntrul tau. mangai masa cum l-ai mangaia pe fata.

4 comments:

Anonymous said...

eu prima data ma entuziasmez si dupa aia mi-e frica. nu stiu de ce. intru in panica. de obicei, cand scena devine prea duioasa, incepe sa ma apese de parca ar fi prea mult si constintizez brusc ca dupa ce va trece va veni dar mult mai tarziu. o persoana ca aia va veni mult prea tarziu.

khora said...

la mine frica vine dupa. in timp ce se intampla asta nu e chiar nimic, decat disponibilitate maxima pt celalalt. sa faca cu mine tot ce vrea. dupa aia, da, cand ma gandesc la ce s-a intamplat incepe sa ma apese / sa ma tem. si asta ma blocheaza tare, nu pot sa ma deschid asa cand ma vad cu el a doua zi, de ex. si tb sa astept.

Anonymous said...

sa ne tratam in grup ca la alcoolici anonimi :). glumesc.
da, dupa e si mai rau pentru ca sunt singura si disponibilitatea pentru "ganduri rele" e mai mare.

khora said...

uneori poti sa le blochezi f usor. tb doar sa te uiti la cineva / sa-l asc / sa fii atent la el, indiferent daca ceea ce-ti spune ti se pare important sau nu. sau sa gasesti ceva sa te prinda, ceva sa te faca atent la altceva decat la ceea ce se intampla in capul tau. uneori functionez asa zile intregi, fara sa ma gandesc la mine. si ma bucur tare cand se intampla asa.